Tijhuis December 2020

https://www.tijhuis.nl/hundegger-opbouw-bij-prefabline-in-gilze/

Hundegger opbouw bij PrefabLine in Gilze

In overleg met onze Hundegger adviseur is samen met PrefabLine gekomen tot het ontwerp van de geplaatste Hundegger. De modulair opgebouwde SC-3 is exact aan de eisen van PrefabLine aangepast en kan achteraf op elk moment naar wens worden uitgebreid. Van de eenvoudige zaagmachine tot en met het bewerkingscentrum is elke uitvoering mogelijk. Het is de meest doordachte machine voor houtafmetingen van 20 x 40 mm tot 200 x 450 mm.

De Hundegger SC-3 is een efficiënte collega

Constructiehout kan worden bewerkt zonder meten, zonder markeren en zonder machines om te stellen. De SC-3 kan snel en flexibel afkorten en heeft opties als kepen frezen en specifieke boorbewerkingen. Het hart van de machine wordt gevormd door het flexibele zaagaggregaat voor alle voorkomende hoek- en verstek zaagsneden. De machine kan worden uitgebreid met een verscheidenheid aan opties van aggregaten voor zagen, boren, frezen en sleuven zagen. Markeringen, barcodes en afmetingen kunnen zonder tijdverlies worden aangebracht op onderdelen en de etikettenprinter voorziet u van de onderdeelgegevens met alle benodigde informatie.

De machine wordt aangestuurd met intelligente software

Het Hundegger programma onderscheidt zich door zijn eenvoud. Het programma is speciaal ontwikkeld voor de timmerindustrie; het werkt eenvoudig en is gebruiksvriendelijk.
Alle benodigde gegevens kunnen automatisch van alle afkort- en CAD programma’s overgenomen worden of direct bij de EKP ingegeven worden. De overzichtelijke 3D weergave ondersteunt de gebruiker en maakt de invoer simpel.

Scholing is essentieel

Zodra de opbouw van de machine klaar is volgt scholing voor de collega’s die aan de slag gaan met de machine. In company verzorgt onze Hundegger specialist de scholing gericht op het productieproces van de machine. De software scholing wordt op locatie bij Hundegger in Duitsland gedaan. Op aanvraag is het mogelijk om in een later stadium, bijvoorbeeld bij het inwerken van nieuwe collega’s, opnieuw een beroep te doen op in company scholing.

De foto’s nemen u mee in het proces van de opbouw. Klik op de afbeelding om te vergroten. Wilt u meer weten over de Hundegger SpeedCut 3, neemt u dan contact met ons op.

Aankomst van de machine bij PrefabLine

Lossen in de hal.

De basis staat op zijn plek.

De opbouw in volle gang.

Vorderingen na een aantal dagen, teamwork!

Veiligheidshekwerk wordt geplaatst.

Samenwerken met de mensen van PrefabLine.

Het eindresultaat na een week opbouwen.