Over ons

Prefabline
Sneller, preciezer, duurzamer en kostenefficiënter
bouwen met als resultaat meer rendement?
Met PrefabLine kiest u voor kwalitatieve prefab- en skeletbouw.
Het biedt de beste oplossing voor:

-       Nieuwbouwwoningen
-       Renovatie-, verbouw- en aanbouwprojecten
-       Dakkapellen / wanden
-       Utiliteit  

Van individuele bouwprojecten tot seriematige realisatie: alles is mogelijk. Kwaliteit en duurzaamheid staan altijd centraal. Onze ervaren tekenaars en timmerspecialisten gaan geen uitdaging uit de weg. Daarom bent u ook voor complexe projecten en afwijkende afmetingen bij ons aan het juiste adres. Indien gewenst zijn wij graag bereid een offerte op te stellen. Uiteraard bent u van harte welkom om kennis te maken met ons bedrijf en een kijkje te nemen in onze werkplaats.


Missie Prefabline:
‘’Wij geloven erin om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de bouwsector, waarbij kwaliteit en een sterk team (gevoel) leidend zijn’’.

Visie Prefabline:
‘’Prefabline streeft ernaar een betrouwbare partner te zijn in de bouwsector waarbij duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid een leidende rol spelen bij alle lopende en toekomstige projecten’’

FSC® Certificaat
Bossen zijn van levensbelang voor onze aarde! Het Wereld Natuur Fonds probeert deze te behouden door beschermde gebieden in te stellen. Hout is echter ook een duurzame grondstof mits afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Met de unieke aanpak van een gelijke stem voor de ecologische, sociale en economische belangen is het FSC-certificeringssysteem voor het WNF de beste  manier om bossen verantwoord te beheren en zo het hout als grondstof te kunnen gebruiken. Koop je hout met dit keurmerk, dan zit je goed!

Wat doet FSC®?
De Forest Stewardship Council®  (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. FSC heeft dit op een transparante wijze geregeld. Mede hierdoor wordt FSC gesteund door alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties. En daarin is FSC uniek! Hout- en papierproducten die afkomstig zijn uit een FSC-gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC-label. Om er zeker van te zijn dat producten met dit keurmerk daadwerkelijk uit een verantwoord beheerd bos komen, moeten alle schakels in de handelsketen van het product worden gecertificeerd. Pas wanneer bijvoorbeeld een bosbeheerder, papierfabriek, papiergroothandel en drukkerij aan kunnen tonen zich aan de regels van FSC te houden, kan een product als FSC worden verkocht en mag het FSC-logo erop geplaatst worden. De certificering van deze bedrijven gebeurt door onafhankelijke certificeerders. Hoe meer vraag er is naar FSC-producten, hoe meer hectaren bos volgens de richtlijnen van FSC beheerd zullen worden. En hoe meer de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn hiervan zullen profiteren!

KOMO keur
Wij beschikken over het SKH-KOMO attest met productcertificaat
“Houtachtige dakconstructies”
"Houtskeletbouw"
"Niet-dragende binnenspouwbladen en gevelvullende elementen en voorzetwanden"

Wij zijn lid van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie